dimecres, 25 de desembre del 2013

Una mica més sobre el Formulari de Google Drive

A la publicació anterior explicava com n'era de senzill Google Drive i les diferents utilitats que ens aporta. Avui m'agradaria explicar una mica més la opció de crear un Formulari.

Què és un Formulari?
Un formulari és un altre dels tipus de documents que pots crear amb Google Drive.

Un formulari està compost per diversos camps, i depenent del tipus de camp la resposta pot ser lliure (és a dir que és l'usuari que està contestant el formulari qui la escriu) o pot ser seleccionada a partir d'una llista (com per exemple: De quin equip ets? Barça/Madrid/Espanyol)


Per què ens pot servir? Són molt pràctics i sobretot necessaris a l'hora de fer treballs a la Univeristat i per conèixer l'opinió de companys, mestres o professors; tot i que tothom que vulgui o qui ho necessiti ho pot utilitzar.


Una petita ampliació
Quan encara no dominava gaire sobre la utilitat del formulari i volia conèixer més del que haviem fet a classe de GITIC vaig buscar al youtube algun tutorial sobre com s'utilitzava i quines aventatges té. Tot i que està en castellà trobo que l'explicació és molt clara i ràpida si necessitem urgentment dominar el funcionament per a crear n formulari. Us la comparteixo :
http://www.youtube.com/watch?v=RbayKs5vOUY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada