dilluns, 30 de desembre del 2013

Youtube: com penjar vidios i recomanacions


Què és?

Youtube és un lloc web en el qual els usuaris que tinguin una conpta poden pujar i compartir vídeos. En canvi, els que no tenen una conta tant sols poden mirar-los. 


Va ser creat per tres extreballadors de PayPal el febrer de 2005, i un any més tard va ser venut a Google com un dels seus filials, a canvi de 1650 milions de dòlars.





Reflexió
Tots i totes, de ben segur hem vist algun vídeo de Youtube. Però no tots i totes hem pujat un. És per això que amb tant sols tres captures de pantalla us ho vull mostrar.

Primer de tot cal entrar en la nostra conta de Youtube. Si no disposeu d'una, és molt senzill, només cal que omplis el formulari amb el teu nom, la teva adreça de correu electrònic i una contrasenya. Tot i que també ho pots vincular amb la teva conta de Google.

A continuació cal fer clic a la pestanya que apareix a dalt a la dreta on posa "Penja". Tot seguit apareix una pantalla així: 


Des d'aquí podem escollir que el vídeo que tot seguit penjarem estigui de forma privada, pública o oculta. Tot seguit fem click a selecciona fitxers (just a sota de la fletxa tant gran al mig de la imatge) i la busquem per les carpetes del nostre ordinador.

Un cop l'hem trobat i l'hem seleccionat la nostra pantalla serà així. Un cop a la pantalla aparegui el següent missatge: "El seu vídeo s'ha pujat correctament" voldrà dir que ja està compartit!


És molt fàcil tant editar-lo com pujar-lo a Youtube. A més, la web dona moltes facilitats si l'usuari no se'n surt per ell sol (Fins i tot a la penúltima imatge hem vist, a l'esquerra, la opció d'"Ajuda")

Personalment, jo edito els vídeos amb Movie Maker i aquest programa et permet pujar el vídeo a Youtube, sense necessitat de guardar-lo ni fer-te un embolic en el format. 


Ampliació
Tot i que no sóc gaire activa en la meva conta, és a dir, no puj gaires vídeos, ni comento; si que sóc molt tafanera i m'agrada molt escoltar música i veure videoclips. 

M'agradaria compartir amb tots vosaltres un vídeo que vaig fer amb les companyes de SFE, molt interessant sobre les Activitats Extraescolars. 

                                 


I per acabar, sóc una molt bona seguidora del treball d'aquesta noia. Es diu Paola i es fotògrafa, i aquest fou el seu primer curt "Te he mentido", us recomano que el veieu, a mi sempre m'emociona!


                                    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada